Estetica dentara

Deși nu toată lumea s-a născut cu un zâmbet perfect, toți avem dreptul să avem acel zâmbet pe care îl visăm. 

 La DAVINCI dental clinic creăm și recreăm cele mai naturale și mai frumoase zâmbete, ale căror rezultate nu sunt doar estetice, ci și funcționale, cu o rezistență pe termen lung. Cu ajutorul tehnologiei digitale inovatoare, disponibile în clinică, pacienții se pot bucura de cele mai rapide și predictibile tratamente, precum coroane dentare sau fațete dentare de calitate premium sau reabilitări totale implanto-protetice (fast&fixed).

Indicatii pentru tratamente estetice dentare

        pacient inainte si dupa fatete dentare davinci dental clinic

Imperfecțiuni corectate cu ajutorul tratamentelor de estetică dentară

  • Spații sau înghesuiri interdentare
  • Traumatisme dentare (dinți ciobiți, sparti)
  • Dinți asimetrici
  • Dinți cu textură neomogenă 
  • Dizarmonie facială (dinti mici,scurti,forma inestetica)
  • Culoare inestetică (fluoroza forma grava, dinti de tetraciclina)
  • Dinti devitalizati, colorati in roz sau sur, care nu se supun albirii endodontice
  • Dinti cu abraziune patologica 

Tipuri de proceduri de estetica dentara

fatete, coroane, incrustatii, overlay davinci dental clinic


1. Restaurarile dentare/ obturatiile estetice 

RESTAURARE DENTARA ESTETICA DAVINCI DENTAL CLINIC

Estetica dentara ofera multe beneficii reparatorii. De exemplu, plombele dentare albe, fotopolimerizabile, sunt o procedura obisnuita, utilizata in tratarea dintilor cariati. 

Inainte, majoritatea plombelor dentare erau din aur, amalgam de argint si alte materiale care lasau pe dinti pete vizibile, inchise la culoare. In prezent, plombele dentare pot fi incluse in categoria cosmeticii dentare deoarece puteti alege plombe realizate din portelan (incrustatii) sau materiale compozite care se potrivesc exact cu culoarea dintilor dumneavoastra, pastrand astfel aspectul natural al dintilor si zambetului dumneavoastra. Multe persoane isi inlocuiesc plombele mai vechi cu altele noi, de culoarea dintilor, pentru a-si imbunatati infatisarea danturii. 

2. Coroane dentare 

COROANE DENTARE ZIRCONIU DAVINCI DENTAL CLINIC

 Coroanele dentare sunt lucrari protetice care au rolul de a acoperi (imbraca) dintele fie din ratiuni estetice, fie pentru protejarea lui. La DAVINCI dental clinic, coroanele dentare sunt fabricate robotizat, cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM din materiale de calitate cum ar fi portelanul integral (E-max, litiu-disilicat sau feldspat) sau Zirconiul


 Pretul pentru o coroana dentara din ceramica integrala isi justifica pe deplin calitatile, precizia si rapiditatea cu care este executata.

  3. Incrustatiile 

incrustatiile dentare mai bune decit obturatiile


 Incrustatiile sunt lucrari protetice de precizie micronica  efectuate in laborator, care completeaza portiuni lipsa din coroana unui dinte lateral (premolar sau molar).  Sunt utilizat în locul plombelor dentare tradiţionale, pentru tratarea cariilor dentare sau a deteriorărilor structurale similare. Popular sunt numite „plombe  sau obturatii din portelan”, fiind fabricate din ceramica integrala, cu ajutorul robotilor dentari (sisteme cad/cam)

in ce constau incrustatiile si coroanle dentare davinci dental clinic

Sunt net superioare unei plombe clasice realizata din rasini compozite si de aceea si pretul incrustatiei este mai mare.  Pe termen lung insa, datorita rezistentei cel putin triple fata de plomba comuna, se dovedesc a fi o solutie economica

4.Fatetele dentare

aplicare fatete pe dinte davinci dental clinic

  Fatetele dentare sunt niste foițe fine din ceramica sau zirconiu ce se aplica pe suprafața exterioară a dinților, schimbând complet aspectul acestora și corectând culoarea, forma, aspectul estetic, poziția. Le putem asemana cu niste „cochilii” sau „unghii artificiale” care se lipesc pe tesuturile naturale cu ajutorul unui adeziv. Au grosimi diferite in functie de situatia clinica si portelanul din care sunt fabricate.

   In clinica DAVINCI dental clinic sunt fabricate robotizat si individualizate manual, astfel incat sa schimbe dramatic in sensul bun, estetica pacientului, intinerindu-l cu cel putin 5-8 ani. Trebuie sa retinem ca fatetele nu sunt indicate oricui si de aceea, decizia de fatetare se ia numai in urma unui examen clinic amanuntit, realizat de specialistii nostri in estetica dentara.  

  Pretul fatetelor dentare este conditionat de calitatea portelanului, tehnologia cu care este realizata, dar si de termenul de executie.

4. Implanturile dentare

structura implantului dentar

 Implanturile dentare functioneaza ca si inlocuitori ai radacinii naturale a dintelui la care se ataseaza dupa osteointegrare coroana artificiala din ceramica sau Zirconiu. Elementul de legatura intre implant si coroana se numeste bont protetic. Implantul dentar poate inlocui un dinte, mai multi dinti sau toti dintii, in functie de situatia clinica.


 La DAVINCI dental clinic, integrarea tehnologiei digitale a condus la conceptul de implantologie digitala, prin care specialistii nostri reusesc sa insere implanturile precis si rapid, garantie a succesului terapeutic pe termen lung.  Implanturile dentare sunt contraindicate la pacientii care sufera de boala parodontala, pana la tratarea acesteia, astfel incat sa se evite mucozitele si periimplantitele care conduca la pierderea implantului si la esecul tratamentului. Fundamentul implantului dentar este reprezentata de os. Atunci cand acesta lipseste, putem fara nici o problema sa regeneram osul prin tehnici de aditie si augmentare osoasa. 

În clinica noastră utilizăm atat implanturi conventionale cat si implanturi speciale- implanturile ortodontice, utilizate pentru a ancora sisteme de tractionare si redresare a dintilor migrati (deplasati). 

Preoperator, este obligatorie o consultatie de specialitate precum si investigatii medicale si radiologice, cea mai importanta fiind tomografia dentara. Asta, tinand cont de faptul ca acel mic dispozitiv medical din titan va fi introdus in osul dvs maxilar si este bine sa stim daca suportati interventia sau daca organismul dvs este capabil sa integreze implantul dentar. 

Este gresit sa intrebam de „pretul implantului dentar” deoarece medicii nu vand implanturi dentare. Formularea corecta este „pretul tratamentului cu implant dentar” iar acesta variaza de la o clinica la alta, in functie de dotarea tehnologica, notorietatea echipei, de experienta specialistului, de mentenanta postoperatorie, garantiile materialelor si nu in ultimul rand de calitatea implantului dentar.  ( Mai multe detalii)

5. Albirea dentara 

albire dentara profesionala cu lampa 100% eficient davinci dental clinic

Albirea dentara profesionala este cea mai simpla si confortabila procedura non-invaziva care albeste dintii de obicei cu 4-6 nuante intr-o singura vizita in cabinetul medicului stomatolog.

Aceasta procedura este recomandata pentru dintii naturali si pacientilor care nu au multe plombe sau restaurari în regiunea frontala.

Albirea dentară este una dintre procedurile de estetică dentară prin care DAVINCI dental clinic redă stralucirea zimbetului și încrederea în sine pacientilor sai.

În clinică, Albirea dentară profesională se realizează cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, precum lampa FLASH WHITE SMILE. De asemenea, există și opțiunea albirii dentare cu gutiere Opalescence, procedură realizată acasă de către pacient.


 doar in urma unei consultatii medicul stomatolog iti poate spune ce tratament ti se potriveste


Obține zâmbetul de Hollywood cu ajutorul specialiștilor de la DAVINCI dental clinic! Programează-te Acum!


Estetica dentara sau Facelifting-ul dentar

In timp ce stomatologia traditionala se concentreaza pe igiena orala si prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunii orale,  Estetica dentara pune accentul pe imbunatatirea aspectului estetic al dintilor si cavitatii orale in ansamblu, deci a zambetului unei persoane. 

Si cum gura face parte din fata, putem vorbi chiar de estetica faciala. 

Specificam ca procedurile de FACELIFTING FACIAL Nu pot exista fara un FACELIFTINGUL DENTAR. ( Mai multe detalii)

atentionam despre importanta esteticii dentarea supra aspectului facial, inainte de tratament chirigical estetic facial vino la consultatia medicului stomatolog davinci dental clinic
Beneficiile tratamentelor de estetica dentara

fatete, coroane, incrustatii, overlay davinci dental clinic


Care sunt materialele bio-estetice utilizate?

Materialele moderne, frecvent si cu succes utilizate in estetica dentara moderna sunt Ceramica integrala (portelanul fara metal) si Zirconiul. Sunt estetice, rezistente si mai ales biocompatibile, imitand foarte bine structura naturala a dintelui, fie ca vorbim de smaltul dentar sau dentina. programare rapida online

Important!  Tratamentele dentare sunt proceduri care necesită investiții, iar pentru a obține un rezultat estetic, funcțional și cel mai important pe termen lung, fiecare pacient trebuie să aleagă Conștient și informat  clinica unde se va trata și medicii ( medicul stomatolog) care va ( vor) efectua aceste tratamente.  

Deci, Cum sa alegeti clinica si medicul (echipa medicală) în care să ai încredere? ( Mai multe detalii)

Tratamente

Costuri

Coroana dentară Zirconiu Ceramica E-max

200 euro

Fațete dentară Hollywood Smile

200 euro


Share acest articol pe reteaua preferata
Programeaza-te acum!

Cu NOI vei ECONOMISI Timp, Nervi si Bani!
Nu a fost complectat corect cimpurile . Te rog revizeaza
Thank You ! Your email has been delivered.