Urgente Dentare 24H

Urgente Dentare 24H

Pentru că și noi am fost, în repetate rânduri, pacienți, am realizat necesitatea creării unui serviciu de urgențe stomatologice 24/24 unic în spațiul clinicilor stomatologice din Republica Moldova.

DAVINCI dental clinic are permanent un cabinet stomatologic deschis non stop și un medic pregătit să preia urgențe stomatologice. Medicul stomatolog de gardă poate folosi și aparatul de radiologie, pentru realizarea imediată a unor radiografii dentare.Serviciul de ”urgențe stomatologice” este unul special în cadrul DAVINCI dental clinic și a cărui susținere necesită o logistică impresionantă. Aceasta este condiționată de existența unor elemente obligatorii:


- Medici stomatologi calificați, pregătiți să preia urgențe dentare în regim 24/7.

- Prezența echipei de agenți de securitate, care să asigure desfășurarea în condiții de siguranță a serviciului de urgențe pe parcursul nopții și a sărbătorilor legale.

- Existența logisticii necesare desfășurării oricărui tratament stomatologic la cele mai înalte standarte.


CINE POATE BENEFICIA DE SERVICIUL DE URGENȚE STOMATOLOGICE NON STOP?


În situația apariției unor probleme dentare neprevăzute și care necesită tratament stomatologic de urgență, pacienții clinicii pot primi îngrijiri dentare de urgență la standardele cu care sunt obișnuiți în timpul tratamentelor de rutină, din timpul programului uzual de lucru.

Serviciul de ”stomatologie non-stop” este disponibil și pentru pacienții ce nu s-au mai adresat anterior la clinica noastră stomatologică, dar care se află în situația de a necesita un tratament stomatologic urgent.

Serviciul de urgențe stomatologice este și pentru copii?

Atât pacienții minori, cât și adulții pot beneficia deopotrivă de serviciul de urgențe stomatologice, pus la dispoziție de DAVINCI dental clinic.

Care sunt serviciile stomatologice disponibile în regim de urgență dentară non-stop?

Tratamentul de urgență pentru afecțiunile dentare are ca scop eliminarea durerii până la momentul în care se poate realiza un tratament complet și complex și constă frecvent în realizarea unui drenaj endodontic, aplicarea unui pansament calmant sau unei doze de anestezie locală. 

În cadrul tratamentului de urgență, pacienții pot primi îngrijiri medicale pentru următoarele situații:

  • durere dentară acută;

  • traumatism dentar sau facial, cu implicarea danturii, maxilei sau mandibulei;

  • sângerări dentare neobișnuite;

  • recimentarea unor lucrări dentare (coroane, punți dentare), în situații în care este necesară intervenția imediată;

În timpul serviciului de urgențe stomatologice (în special în afara programului de funcționare a clinicii nu se realizează tratamente ca: extracțiile complicate, tratamente dentare reconstructive de la zero (obturații, coroane, punți, tratamente de estetică dentară).

Recomandăm ca după un tratament de urgență pacientul să revină la cabinetul stomatologic pentru continuarea tratamentului în timpul programului de lucru, pentru finalizarea în condiții optime a acestuia și pentru a garanta recuperarea adecvată post-intervențională. Este obligația pacientului să se programeze pentru definitivarea tratamentului dentar.

Care este locația clinicii?

DAVINCI dental clinic se află în sectorul Ciocana, orașul Chișinău

Adresa: str. Ginta Latină 48


Care este protocolul de preluare pentru urgențe dentare?

În afara programului de funcționare a clinicii (pe parcursul nopții, weekend și sărbători legale), medicul de gardă preia urgențele stomatologice. El este on-call și preia urgența stomatologică în maxim 30 de minute de la prezentarea pacientului în clinica stomatologică.

În timpul programului de funcționare a clinicii, medicii stomatologi prezenți în clinică preiau urgența dentară în funcție de fluxul de pacienți programați. Înțelegem gravitatea situației și încercăm preluarea cu prioritate a urgențelor dentare, respectând în același timp programările existente ale pacienților.

Care este prețul tratamentului de urgență stomatologică?

Preț urgență dentară în afara programului de lucru - 500 MDL (noaptea, weekend, sărbători legale)

Preț urgență dentară în timpul programului de lucru - 300 MDL (9.00-19.00 L/M/M/J/V și 9.00-14.00 Sâmbătă)

Nota bene! Tariful de urgență include radiografia retroalveolară, în situația în care medicul de gardă o consideră necesară.

Plata pentru tratamente stomatologice de urgență în afara programului de lucru nu se poate face cu card bancar! Vă mulțumin pentru înțelegere.

Care este modalitatea prin care pacientul trebuie să anunțe solicitarea serviciului de stomatologie non stop?

Pacienții cate solicită tratament dentar de urgență trebuie să anunțe telefonic, sunând la unul din numerele: 

      079268506

În afara programului de funcționare al clinicii, apelurile sunt preluate de robotul telefonic, care va oferi informații detaliate despre serviciul de urgențe stomatologice.

Nu uitați, a preveni este mult mai simplu, mai ieftin și mai puțin stresant decât a trata, deci pe primul loc în stomatologie ar trebui să fie profilaxia dentară. Medicii de la DAVINCI dental clinic vă reamintesc că multe afecțiuni dentare evoluează mult timp asimptomatic (fără dureri ori semne vizibile). Din acest motiv, controalele stomatologice periodice (de cel puțin 2 ori pe an) sunt extrem de importante pentru depistarea cât mai timpurie a acestor afecțiuni (cum sunt multe cazuri de gingivite, parodontite marginale, carii mici).Tratamente

Costuri

Tratament de urgență în weekend și de la 21.00- 8.00

500 lei

Tratament de urgență în timpul programului de lucru ( de la 9.00-21.00)

300 lei

Suturarea plăgilor 

de la 500 lei

Share acest articol pe reteaua preferata
Programeaza-te acum!

Cu NOI vei ECONOMISI Timp, Nervi si Bani!
Nu a fost complectat corect cimpurile . Te rog revizeaza
Thank You ! Your email has been delivered.