Davinci Dental Clinic

Noi, echipa DAVINCI dental clinic, am dezvoltat un Concept Integrativ si Multidisciplinar , care sa reprezinte mai mult decat o clinica stomatologica.

Din dorința de a ne apropia tot mai mult de nevoile pacienților, ne-am propus să transformăm viziunea pentru inovație în realitate: tratamente premium la standarde internationale si supraspecializarea echipei medicale.

EXPERTI

O echipă de profesioniști certificați internațional se asigură, zi de zi, că fiecare pacient beneficiază de tratamente dentare avansate, dincolo de experiența uzuală din cabinetul stomatologic, o abordare personalizată, de un diagnostic corect și de soluții de tratament care îi vor reda acestuia încrederea de a zâmbi din nou! Fă cunoștință cu medicii tăi de încredere

Programează-te online

Tehnologie. Inovatie. Performanta

DAVINCI dental clinic dispune de cele mai inovative și revoluționare echipamente și tehnologii existente la nivel mondial, care asigură pacienților un tratament rapid, minim invaziv, 100% precis, fără durere sau disconfort. Fă cunoștință cu Tehnologiile Avansate

TRATAMENTE DENTARE AVANSATE

DAVINCI dental clinic are ca scop declarat tratarea pacienților în mod personalizat, cu proceduri de ultimă generație, soluții estetice de înaltă acuratețe cu o echipă întreagă de experți care stabilesc împreună cu pacientul care este cea mai bună soluție.

  • Implanturi dentare calitate premium cu garanție pe viață,

  • tratamente parodontale,

  • operații sofisticate de adiție de os ( sinus lifting, bone spliting),

  • aparate dentare ortodontice pentru copii și adulți,

  • dantură fixă în 24 h ( reabilitare implanto-protetică ALL-ON-6, ALL-ON-4),

  • coroane și fațete dentare din ceramică și Zirconiu,

Acestea sunt doar câteva dintre terapiile realizate la standarde de excelență, satisfăcând și cele mai exigente cereri Fă cunoștință cu gama noastră largă de Servicii

Reușim să redăm pacienților noștri starea generală de bine, oferindu-le șansa la un zâmbet sănătos și frumos, iar asta nu poate însemna decât împlinire și gratitudine pentru noi ca medici.

Programeazăte acum

De ce sa alegi serviciile DAVINCI dental clinic?

Ar fi simplu să ne lăudăm cu cea mai bună echipă, cea mai bună clinică, dar preferăm să lăsăm faptele să vorbească, ele fac mai mult decât o mie de cuvinte.

DAVINCI dental clinic a creat un serviciu UNIC de URGENȚĂ 24H în peisajul de clinici stomatologice din Republica Moldova.

În situația apariției unor probleme dentare neprevăzute, pacienții clinicii, cît și cei din afară pot primi îngrijiri dentare de urgență la standardele cu care sunt obișnuiți în timpul tratamentelor ordinare.

Avem permanent un cabinet stomatologic NON-STOP și un medic specialist pregătit să preia urgențe dentare.

Medicul stomatolog de gardă poate folosi inclusiv aparatul de radiologie pentru realizarea radiografiilor dentare.

( Mai multe detalii )
Toate serviciile stomatologice sub un singur acoperiș: estetică dentară și facială, chirurgie orală și implantologie, protetică și terapie dentară, pedodonție și ortodonție, endodonție și parodontologie, precum și radiologie dentară digitală și tehnicie dentară. Interdisciplinar, cu cei mai buni specialiști!',

DAVINCI dental clinic a introdus în practica medicală zilnică

Conceptul de Stomatologie Integral Digitală, devenind clinica stomatologică complet digitalizată la standarde internaționale.

Stomatologia digitală oferă o precizie de neegalat și crește cu până la 100% rata de succes a tratamentului.

Folosind cea mai avansată aparatură de radiologie dentară, soft-uri revoluționare de planificare digitală a tratamentului cât și fotografii de diagnostic realizate în studioul foto digital Future Dental Studio al clinicii, reușim să furnizăm imediat după prima vizită în cabinet, un diagnostic precis și complex , precum și planul de tratament recomandat, complet personalizat.

Medicul stomatolog curator, împreună cu comisia interdisciplinară de evaluare a cazului, analizează în detaliu situația inițială și alcătuiește planul de tratament pe etape, astfel încât vizitele la clinică să fie cât mai eficiente.

( Află mai multe despre Prima VIZITĂ ÎN CLINICĂ)

Integrând tehnologiile digitale, minim invazive, materialele de calitate superioară, metal-free,precizia micronică și design-ul natural, lucrarea dentară se va potrivi perfect, pentru a asigura un zâmbet natural și irezistibil.

Amprentarea clasică a fost înlocuită de scanarea digitală, oferind astfel un proces confortabil și precis.

Prin urmare, reducem timpul pe scaun al pacientului atât pentru diagnostic,cât și pentru alte proceduri conexe unui tratament.

CREĂM cu RESPONSABILITATE ZÎMBETE FRUMOASE. SĂNĂTOASE. FUNCȚIONALE.

La DAVINCI dental clinic, pacientul beneficiază de abordarea unei echipe multidisciplinare, care adună toate specializările stomatologiei sub același acoperiș.

Medicii noștri sunt certificați în Japonia, Europa, Federația Rusă și SUA și astfel putem oferi

local servicii la standarde internaționale.

Pacientul este preluat de către un medic coordonator, care colaborează cu colegii specialiști pentru a acoperi toate nevoile de tratament, acesta fiind tratat nu doar de un singur medic, ci de o întreagă echipă.

Majoritatea procedurilor dentare realizate la DAVINCI dental clinic beneficiază de CERTIFICAT DE ASUMARE A CALITĂȚII*.

Deasemenea, oferim Garanție pe viață la implanturile premium ( de la producător). Pentru că prețul unui tratament medical nu ar trebui să devină un factor de decizie în fața calității! ( Mai Multe detalii)

Timp redus de tratament datorită tehnologiei digitale.

Poți obține un zâmbet nou în doar de 24 ore!

Am implementat un sistem sigur și riguros de monitorizare și dispensarizare a pacienților noștri.

Simte controlul calității și grija pe care ți-o purtăm!

Tratamentul stomatologic fără durere este prioritar pentru noi.

DAVINCI dental clinic dispune de cele mai moderne tehnici de îndepărtare a senzaţiei de teamă și durere a pacientului: inhalosedarea cu protoxid de azot, precum și anestezia generală.

Aceste tehnici permit înlăturarea senzației neplăcute asociată tratamentelor stomatologice clasice.

Din grija pentru pacienții noștri, la DAVINCI dental clinic am înființat un sistem de soluții accesibile și disponibile pentru fiecare: programe financiare rentabile, achitări în rate fără dobândă, abonamente efective și bineînțeles oferte lunare fără compromisuri. ( Mai multe detalii)

Viziunea DAVINCI dental clinic a fost dintotdeauna aceea de a investi continuu în tehnologie digitală high-tech.

Astfel, am pus la dispoziția specialiștilor noștri aparatură care asigură pacientului un diagnostic 100% corect, sigur și imediat, confort și siguranță, și ne-am supus întreaga activitate unor proceduri riguroase de menținere și îmbunătățire a calității serviciilor oferite. ( Mai multe detalii )

Pentru că știm cât de prețios este timpul dumneavoastră, respectăm cu strictețe orele de programare și în același timp ne adaptăm eventualelor situații care pot apărea în programul dumneavoastră, asigurând programarea în timp util.
Chiar dacă fiecare pacient este preluat de o echipă medicală compusă din specialiști în chirurgie, implantologie, protetică, ortodonție, parodontologie, cosmetică dentară și endodonție, Directorul Medical supraveghează evoluția pe etape a tratamentelor și intervine dacă este cazul pentru corelarea interdisciplinară.
Atât prin atenția, căldura și profesionalismul medicilor noștri, cât și prin arhitectura, ambientul modern și designul unic al clinicii, creăm pacienților o stare de relaxare, încredere și siguranță.
Pentru a recomanda un tratament țintit, prelevăm și analizăm probe bacteriologice și de laborator. ( Mai multe detalii )

Suntem implicați în cel mai inedit proiect de opinii medicale online din lume.

Cei mai mulți pacienți au dubii când trebuie să decidă care este cel mai bun plan de tratament pentru ei.

Prin proiectul Dental Second Opinion, trei medici (cei mai buni, inclusiv și cu renume din exteriorul țării) cad de acord asupra soluției celei mai potrivite.

Ei pot sa confirme sau sa infirme planul de tratament propus în prealabil de medicul dumneavoastră, în ambele cazuri, aveți o idee în plus despre decizia pe care trebuie să o luați.

Astfel sunteți protejați de erori medicale privind diagnosticul și soluția de tratament optimală.

Am creat și implementat protocoale terapeutice și coduri de bune practici, unice în Republica Moldova.

Evoluția rapidă a medicinei la nivel mondial ne-a făcut să căutăm cele mai bune soluții pentru a le pune și la dispoziția pacienților noștri.

Am făcut acest lucru la toate congresele și cursurile internaționale la care am participat, individual sau în echipă.

Vrem să impulsionăm limita superioară a intervențiilor sofisticate și cu grad mare de dificultate, aplicând cele mai inovative metode de tratament.

În acest mod sperăm să învingem barierele privind limitele medicului stomatolog și să promovăm la nivel de artă fiecare manoperă medicală.

Ne mândrim cu creșterea continuă a nivelului de competență al echipei noastre și cu mediul de dezvoltare creat la DAVINCI dental clinic.

Avem marele avantaj că putem apela și la specialiști de marcă atât din țară, cât și din străinătate, cu care avem relații apropiate și ne vin în ajutor ori de câte ori este nevoie.

Nu suntem perfecți și recunoaștem acest lucru, iar dacă un caz anume necesită implicarea și altor specialiști, avem puterea să îndrumăm pacientul pe drumul care-i este cel mai favorabil.

Poate ceea ce ne diferențiază de majoritatea celorlalți, facem tot posibilul să salvăm fiecare dinte, oricât de afectat ar fi, ca și cum ar fi al nostru, pentru că punem medicina pe primul loc și nu business-ul.

Contacteaza-ne acum

De ce facem toate acestea?

Pentru că vom fi aici și peste 10 ani și peste 20 de ani și vrem ca atunci să putem fi mândri de tratamentele efectuate acum, iar Dumneavoastră mulțumiți că ne-ați ales pe noi.

De ce mai ieftin decât în alte clinici?

Pentru că vrem să avem pacienți mulțumiți, cărora să le oferim prețul corect, și nu avem costuri ascunse.

De ce mai scump decât în alte clinici?

  • Pentru că, de multe ori, mai scump la început înseamnă mai ieftin pe termen lung, mai ales când este vorba de sănătate.

  • Pentru că avem personal înalt calificat, pregătit permanent la cele mai înalte standarde și, astfel, putem oferi soluții de tratament de ultimă oră la nivel mondial.

  • Pentru că avem norme de igienă și aparatură performantă care fac imposibilă contaminarea cu microbi a pacienților.

  • Pentru că investim permanent pentru modernizarea clinicii.

DAVINCI dental clinic este un loc special, unde practicăm actul stomatologic așa cum îl dorim pentru noi și familiile noastre.Ne exprimăm speranța sinceră că veți găsi la DAVINCI dental clinic medicii dvs. de încredere.

Contacteaza-ne acumProgrameaza-te acum!

Cu NOI vei ECONOMISI Timp, Nervi si Bani!
Nu a fost complectat corect cimpurile . Te rog revizeaza
Thank You ! Your email has been delivered.