Clinică Stomatologica la Standarde Internaționale

Clinica stomatologica din Chișinău DAVINCI dental clinic are drept conceperea unui sistem de servicii stomatologice, la nivel premium, destinat investigării, tratării și monitorizării active a problemelor pe care le enunță pacienții noștri.

Considerăm relevantă, în activitatea unei clinici dentare, ghidarea pe bază principiilor inovative și a tehnologiilor de ultimă oară, iată de ce funcționăm în cadrul conceptului de Stomatologie Digitalizată și Interdisciplinară.

Echipa clinicii stomatologice DAVINCI dental este formată din medici stomatologi supraspecializați, astfel încât pot oferi un tratament eficace pentru orice fel de probleme ale sănătății orale. Punând în valoare timpul pacienților noștri, am decis să oferim servicii stomatologice complete în cabinetul nostru, în deplin confort și eficiență.

Tehnologii aplicateSimplitatea este sofisticarea extrema
Estetică dentară

Albire și Profilaxie

Protezare

Consultații

Radiologie dentară digitală

IMPLANTOLOGIE

Protezare pe Implanturi dentare

Ortodonție

Stomatologie pediatrică

Tratament carie simplă

Tratamentul de canal

Chirurgie dento-alveolară

Tratament Parodontal

What makes us special?

Ceea ce ne diferențiază de majoritatea celorlalți, facem tot posibilul să salvăm fiecare dinte, oricât de afectat ar fi, ca și cum ar fi al nostru, pentru că punem medicina pe primul loc și nu business-ul.

garantie icon

1. Garantie

consultanta icon

2. Echipa multidisciplinara și supraspecializata

tehnologie icon

3. Tehnologii high-end

preturi reduse icon

4. Achitare în rate

monitorizare post icon

5. Monitorizare și mentenanță post-tratament

Contacteaza-ne acum

Pacienții Noștri Ne Recomandă

Nadia Untila Davinci Dental Clinic

Nadia Untila

Pe cît de fricoasă sunt și mă tem de dentist aici am găsit specialiști minunați care știu să te încurajeze.

Începând de la domnișoara de la recepție ce te întâlnește cu zîmbet minunat pînă intri în cabinetul medical este o atmosfera este foarte plăcută. Probabil unica clinică care are grijă de pacienți și după ce pleacă de la ei iar preturile sunt foarte accesibile. Recomand cu încredere.

PS: Mulțumesc mult D-ului Cristian pentru amabilitate și răbdarea de care dă dovadă (știe ce înseamnă comunicare cu pacientul și își face lucrul foarte atent)

Link recenzie
Liuba Barbarasa Davinci Dental Clinic

Liuba Barbarasa

Am pășit pragul acestei clinici plină de teamă și complexe, dar chiar de la prima vizită au dispărut. Acum sunt îndrăgostită de zâmbetul meu. Nu pot să fiu decât recunoscătoare acestei echipe minunate, care pe lângă profesionalism, m-au cucerit cu calitățile umane. Spun ferm: sunteți atât de minunați !

Link recenzie
Anna Gligor Davinci Dental Clinic

Anna Gligor

La DaVinci dental clinic am găsit o atmosferă plăcută și relaxantă, de la intrare ești întâlnit cu mult zâmbet și multă amabilitate. Servicii de înaltă calitate, recomand cu încredere. Un mulțumesc aparte domnișoarei Anna Cucovici. 

Link recenzie
Tatiana Lazari Davinci Dental Clinic

Tatiana Lazari

După mai multe încercări prin oraș în sfârșit am găsit tot ce căutam în această clinică!!! Recomand tuturor atât maturilor cît și pt copiii dvs!!! Profesionalismul,deservirea,calitatea și anturajul se ridică la cel mai înalt nivel!

Link recenzie
Mihail Vrajitorul Davinci Dental Clinic

Mihail Vrajitorul

Am ales Davinci dental clinic în urma recomandarii unui prieten si am fost foarte multumit de serviciile si profesionalismul cu care sa efectuat întreg tratamentul. Un cabinet stomatologic modern dotat cu tehnologie de ultima generație, unde se prestează servicii de calitate superioara cu produse de la producători renumiți în stomatologie. Personalul clinicii foarte amabil și daruit in ceea ce face. Am efectuat un tratament dentar terapeutic, chirurgical implantologic și protetic în mai multe sedinte la dr. Sergiu Fusu, un medic specialist ...

Link recenzie
Luigi Negri, Italia Davinci Dental Clinic

Luigi Negri, Italia

Despre turismul dentar și experiența lui Luigi Negri

Vizualizați clipul
Evgenia Iovu Davinci Dental Clinic

Evgenia Iovu

Despre tratamentul stomatologic si implanturi dentare. 

Link recenzie
Ion Tataru Davinci Dental Clinic

Ion Tataru

Calitativ, profesionalism si amabilitate!!! Un anturaj foarte placut cu cei mai buni stomatologi!

Recomand cu drag!

Link recenzie
Judy Anderson Davinci Dental Clinic

Judy Anderson

There is so much kindness from doctor and staff that is freely given. Their interest in you as a patient is more than dental. They are just wonderful from making appointment to the doctor working with you.

Link recenzie
Daniela Dobrovolschi Davinci Dental Clinic

Daniela Dobrovolschi

Sunt foarte mulțumită de tratamentele pe care le-am urmat, de evoluția acestora și de rezultatele obținute. Aici am găsit personal amabil, medici profesioniști și servicii de calitate. Felicitări echipei DaVinci dental clinic. Sunteți extraordinari

Link recenzie

7693

Pacienți multumiti

121

Participari la conferinte

36

Certificari de performanta

Certificari de performanta

Implanturi dentare integrate

1020

Operatii cu aditie de os
Programeaza-te acum!

Cu NOI vei ECONOMISI Timp, Nervi si Bani!
Nu a fost complectat corect cimpurile . Te rog revizeaza
Thank You ! Your email has been delivered.