Experiență, Tehnologie, Pasiune

Zi de zi prestăm servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate, astfel încât să diminuăm cheltuielile dumneavoastră de timp, energie și resurse pierdute, iar tratamentele pe care le oferim în clinica stomatologică DAVINCI Dental sunt direcționate pentru soluționarea rapidă și eficientă a problemelor de sănătate orală.

Grație eforturilor pe care le facem în vederea modernizării tehnologiilor disponibile, investițiile în utilaj performant, dar mai ales în profezionalizarea continuă a medicilor stomatologi și a personalului auxiliar, obținem posibilitatea de a oferi servicii stomatologice performante, accesibile acum oricui, oricând. Clinica dentară Davinci Dent vă oferă acces la tratament premium fără cheltuieli exorbitante și la servicii similare celor din întreaga lume. Grijile dumneavoastră cu privire la sănătatea orală sunt de domeniul trecutului.

DAVINCI dental clinic

Programează-te online

Scanner-ul intraoral digital MEDIT I-500

Principala calitate a acestei tehnologii o reprezintă fără îndoială faptul că fiind un proces asistat digital, reduce eroarea manuală și crește calitatea lucrării finale. Prin intermediul scanner-ului reușim să redăm pacienților confortul digital. Reducem timpul pe scaun al pacientului atât pentru diagnostic, cât și pentru alte proceduri conexe unui tratament, precum amprentele dentare. Amprentele digitale sunt transferate în computer, iar pacientul beneficiază de o experiență non-invazivă și relaxantă.

Vezi mai multe

Implantologie digitală ghidată

Ghidurile chirurgicale sunt cele mai recente inovații în tehnologia implanturilor dentare. Specialiștii în implantologie dentară de la DAVINCI dental clinic cred în plasarea unui implant dentar în mod corect, pentru un zâmbet complet pe viață. Chirurgia ghidată îi ajută pe medicii noștri, nu doar prin reducerea numărului de intervenții chirurgicale, ci și prin evitarea amplasării greșite a implantului. Utilizarea chirurgiei ghidate a crescut rata de succes a implanturilor dentare până la aproape 100%!

Vezi mai multe

Softul de ghidare digitală BLUE SKY PLAN®

Ți-ai dori să prevezi rezultatul final al tratamentului cu implant dentar? La DAVINCI dental clinic, cu ajutorul tehnologiei digitale , medicul implantolog poate insera implanturile în format 3D ceea ce oferă posibilitatea măsurării precise a zonei implantării, astfel pacientul poate previzualiza rezultatul final al tratamentului.De la implanturi unitare sau multiple la cazuri edentate complet, folosind BLUE SKY SCAN ® medicii de la DAVINCI dental clinic pot planifica orice tratament cu implant dentar și pot proiecta orice ghid chirurgical. De la planificarea implanturilor, ghidul chirurgical și proiectarea protezelor fixe pe implanturi, la chirurgia propriu-zisă, BLUE SKY PLAN ® înseamnă o modalitate mai bună de a lucra și mai mult confort pentru pacienți.

Vezi mai multe

Digital Smile Design- designul perfect al zambetului tau

Acest instrument computerizat este cea mai recentă și inovativă tehnologie 3D, o metodă revoluționară de simulare a rezultatelor tratamentului estetic. Astfel, pacientul își poate vedea proiectarea computerizată a viitorului zâmbet pe computer, poate proba și testa formele definitive ale dinților săi, direct în cabinet, un fel de test drive al danturii dorite înainte de a începe tratamentul.

Vezi mai multe

Future Dental Studio ®

Implementarea fotoprotocolului și videoprotocolului profesional de diagnostic al pacientului în practica medicală zilnică la DAVINCI dental clinic este absolut necesar pentru un plan de tratament corect și pentru o precizie și estetică crescută a lucrării protetice finale. Aceste protocoale fotografice dentare standardizate permit înregistrarea particularităților faciale, extraorale și intraorale, în dinamică și în repaus al fiecărui pacient, aceasta și presupune PLAN INDIVIDUAL DE TRATAMENT.

Vezi mai multe

Centru integrat de radiologie digitală

Te-ai săturat să bați drumuri între cabinetul stomatologic și cel radiologic ? De acum nu mai este nevoie să faci drumuri suplimentare pentru radiografii, ele fiind esențiale pentru diagnostic și pentru evaluarea corectitudinii tratamentului. La Davinci dental clinic, totul se întâmplă într-un Singur Loc, pe Loc, Low-dose( NIVEL MINIM AL RADIAȚIILOR EMISE). Un centru integrat de radiologie digitală presupune integrarea tuturor metodelor și tehnologiilor de ultimă generație utilizate în diagnosticarea unei afecțiuni dentare într-un singur loc, astfel încât pacientul nu se va mai deplasa pentru a efectua o investigație radiologică, iar medicul va primi în câteva minute imaginea tridimensională procesată pe computer și îi va putea oferi pacientului un diagnostic corect și o propunere de plan de tratament chiar de la prima întâlnire.

Vezi mai multe

Sterilitate = Siguranță= Încredere

Ce apreciezi cel mai mult într-o instituție medicală?... Siguranța Toleranță zero declarată riscului de infectare! Pentru Davinci dental clinic Sterilitatea este prioritatea majoră, riscurile de contaminare fiind reduse la Zero. Clinica noastră a investit în dotarea cu echipament de top ( Autoclav, Sigilator etc.) a sălii de sterilizare, ce se situează la nivelul exigențelor europene. Un sistem computerizat monitorizează în permanență procesul de sterilizare. Parametrii înregistrați sunt ușor de urmărit datorită imprimantei cu care este dotat aparatul și care, la fiecare ciclu de sterilizare, tipărește automat valorile înregistrate, făcând Imposibilă sterilizarea incorectă. Pentru fiecare pacient se folosesc Maximum de materiale de unică folosință. Pentru noi contează și aerul pe care îl respirați dvs și familia dvs, în special copii dvs., aflându-vă la noi. Astfel am instalat cea mai performantă și inovativă sistemă de ventilare a aerului cu recuperare de căldură, cît și a aspiratoarelor de aer auxiliare celor unite cu fotoliul stomatologic.

Vezi mai multe

Unituri stomatologice High-tech

Îți înțepenește spatele, stai într-o poziție incomodă în timpul tratamentului la stomatolog? Cu ajutorul elementelor gândite ergonomic, fotoliile stomatologice Anthos din cadrul clinicii noastre pot asigura pacientului o poziție ideală în timpul tratamentului astfel încât coloana vertebrală nu este nici comprimată nefiresc, nici întinsă la maxim. Fotoliile stomatologice clasa premium, Anthos, pe care le deținem sunt cunoscute atât prin tehnologia italiană de ultima generație incorporată cât și prin calitatea serviciilor stomatologice ce pot fi prestate de către doctorii noștri cu ajutorul lor.

Vezi mai multe

Camera intra-orală WIFI DENTAL ENDOSCOPE

Nu ești sigur că dintele tău e defect și are nevoie de tratament? La DAVINCI Dental Clinic, toate cabinetele dentare sunt dotate cu o cameră foto intraorală de ultima generație, ce asigură în timp real vizualizarea detaliată a danturii pe un monitor. Prin explicarea imaginilor care apar pe ecran, pacientul poate înțelege mult mai bine situația din cavitatea bucală și planul de tratament propus de către medicul stomatolog.

Vezi mai multe

Teste de Carioreceptivitate

Vrei dantură sănătoasă și vizite minime la medicul stomatolog? Noi te susținem, vino și te testează! Cu ajutorul testelor de PH/aciditate putem afla care este riscul apariției unei carii la un pacient, nivelul de aciditate al salivei și plăcii bacteriene fiind direct proporțional cu riscul carios. Testul implică colectarea unei cantități mici de salivă și placă bacteriană, este Rapid și complet NEDUREROS!

Vezi mai multe
Programeaza-te acum!

Cu NOI vei ECONOMISI Timp, Nervi si Bani!
Nu a fost complectat corect cimpurile . Te rog revizeaza
Thank You ! Your email has been delivered.