Evoluția implantului dentar

Bucăți de metal, dinți de animale, fildeș, perle... toate bătute cu ciocanul, dureros, traumatic, cu reacții adverse și pericol pentru sănătate - 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗲𝗿𝗮 𝗿𝗲𝘇𝗼𝗹𝘃𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗹𝗲𝗺𝗲𝗶 𝗱𝗶𝗻𝘁𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗹𝗶𝗽𝘀𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝗔𝗻𝘁𝗶𝗰𝗵𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲. ▪️Totuși, evoluția științifică niciodată nu s-a oprit, iar datorită medicului Branemark, în anii ‘50 chirurgia implantară s-a schimbat decisiv. El a realizat primul implant dentar cu filet din titan pur care se folosește și astăzi. 👉 Acum, înainte de procedura chirurgicală se realizează o igienizare profesională dentară completă, se curăță și desființează pungile parodontale, se tratează cariile dentare active, se extrag dinții irecuperabili care întrețin infecții, iar procesul de inserare a unui implant este minim invaziv, suprafața este prelucrată cu materiale bioactive, se osteointegrează 98% rata de succes, implanturile sunt bioinerte, estetice și funcționale. Astăzi, implanturile dentare sunt considerate cea mai sigură soluție de înlocuire a dinților lipsă, de aceea nu renunța la o viață normală. 𝗩𝗶𝗻𝗼 𝗹𝗮 𝗼 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝘁𝗶𝗲!

blog.read-more

Ghidurile Chirurgicale

𝗜𝗺𝗽𝗹𝗮𝗻𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗴𝗵𝗶𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹 a devenit un standard în clinica stomatologică DAVINCI datorită numeroaselor beneficii pe care aceasta le oferă pacienților. 𝗚𝗵𝗶𝗱𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗰𝗵𝗶𝗿𝘂𝗿𝗴𝗶𝗰𝗮𝗹𝗲 sunt cele mai recente inovații în tehnologia implanturilor dentare, acestea sunt create prin luarea amprentei dentare în formatul 3D ulterior cu ajutorul unui software este creat dispozitivul numit GHID Chirurgical. Acest dispozitiv este fabricat în laboratorul dentar pentru a fi utilizat în momentul inserării implantului dentar. 𝗕𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗹𝗮𝗻𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗴𝗵𝗶𝗱𝗮𝘁: ▪️Oferă precizie în inserarea implantului ▪️Permite o intervenție chirurgicală mai sigură și mai rapidă ▪️Este o intervenție minim invazivă și fără durere ▪️Șansele de integrare cu succes a implantului cresc considerabil ▪️Ajută la evitarea deteriorării nervilor, a cavităților sinusale sau a dinților alăturați ▪️Rezultate estetice îmbunătățite ▪️Permite o intervenție chirurgicală mai sigură și mai rapidă Datorită tehnologiilor de ultimă generație și profesionalismului medicilor acum poți zâmbi sigur din nou.

blog.read-more

Digital Smile Design

𝗗𝗜𝗚𝗜𝗧𝗔𝗟 𝗦𝗠𝗜𝗟𝗘 𝗗𝗘𝗦𝗜𝗚𝗡 este acel instrument cu ajutorul căruia chiar tu, împreună cu medicul specialist în estetică dentară participi pas cu pas la crearea noului zâmbet. Înainte de tratament, direct în cabinet îți vezi proiectarea zâmbetului pe computer, în acest mod rezultatul final nu va mai fi o surpriză pentru tine. 𝗔𝘃𝗮𝗻𝘁𝗮𝗷𝗲𝗹𝗲 𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹 𝗦𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗗𝗲𝘀𝗶𝗴𝗻: ▪️Oferă posibilitatea armonizării danturii cu restul trăsăturilor feţei; ▪️Prin intermediul DSD poți vizualiza situaţia actuală a danturii şi rezultatele care pot fi obţinute în urma tratamentului; ▪️Permite simularea mai multor variante de tratament;

blog.read-more

Cauzele ce duc la schimbarea culorii dinților

Află care sunt 𝐂𝐀𝐔𝐙𝐄𝐋𝐄 ce duc la schimbarea culorii dinților: alimentele și băuturi precum: cafeaua, ceaiul, vinul roșu, afinele, acadelele, etc. obiceiurile vicioase precum fumatul tratamentele îndelungate cu antibiotice depunerile/tartrul dentar poate afecta în egală măsură culoarea dintelui natural mici traumatisme dentare – fisuri în smalț care favorizează formarea petelor pe suprafața dintelui Fluoroza dentară- afecțiune caracterizată de intoxicaţia cu fluor în timpul creşterii dinţilor – o perturbare a procesului de mineralizare a smalţului dentar Devitalizarea dentară- dintele fără pulpa dentară vie, capătă o nuanță surie, iar uneori poate deveni de un roz murdar ( din cauza materialului de obturație radiculară ce conține rezorcin-formalină)

blog.read-more

Estetica dentară

𝐋𝐚 𝐃𝐀𝐕𝐈𝐍𝐂𝐈 𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥 𝐜𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜 𝐜𝐫𝐞𝐚̆𝐦 𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐜𝐫𝐞𝐚̆𝐦 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐨𝐚𝐬𝐞 𝐳𝐚̂𝐦𝐛𝐞𝐭𝐞 ale căror rezultate nu sunt doar estetice, ci și funcționale, cu o rezistență pe termen lung. Cu ajutorul tehnologiei digitale inovatoare, disponibile în clinică, pacienții se pot bucura de cele mai rapide și predictibile tratamente pe loc, precum coroane dentare sau fațete dentare de calitate premium, alternativa permanenta a albirii dentare și restaurările estetice din materiale fotopolimerizabile. În timp ce stomatologia tradițională se concentrează pe igiena orală și prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecțiunii orale, estetica dentară pune accentul pe îmbunătățirea aspectului estetic al dinților și cavității orale în ansamblu, deci a zambetului unei persoane.

blog.read-more

Tipuri de FAȚETE DENTARE

Ți-ai făcut o schimbare de look? Ai slăbit mult ? Ești pregătit/ă pentru o nouă etapă din viață? Dar ai uitat ceva - 𝐙 𝐌𝐁𝐄𝐓𝐔𝐋. Știai că zâmbetul sănătos îți garantează încredere în sine ? Nu amâna pentru anul următor schimbarea, programează-te la DAVINCI dental clinic și obține un #zâmbetdemilioane cu ajutorul procedurii de fațetare. Apropo, știai că există 5 tipuri de fațete dentare și noi le practicăm pe toate? Fațete dentare (𝐕𝐢𝐧𝐢𝐫𝐞) clasice din ceramică E-max:𝐙𝐚̂𝐦𝐛𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐇𝐨𝐥𝐥𝐲𝐰𝐨𝐨𝐝; Fațete 𝐍𝐎-𝐏𝐑𝐄𝐏 (fără prepararea smalțului dentar) Fațete 𝐅𝐄𝐋𝐃𝐎𝐒𝐏𝐀𝐓𝐈𝐂𝐄 ;ceramică stratificată)Premium* Fațete 𝐒𝐊𝐘𝐍 𝐂𝐎𝐍𝐂𝐄𝐏𝐓 (zâmbet individual și natural); Fațete dentare 𝐀𝐍𝐀𝐓𝐎𝐌𝐈𝐂 𝐒𝐇𝐀𝐏𝐄 (cu aplicarea tehnologiei Digital Smile Design)

blog.read-more

Stomatologia Digitală

𝗧𝗲𝗵𝗻𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲 𝗳𝗮𝗰 𝗱𝗶𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝘁𝗮, iar în era în care toți caută soluții rapide, sigure și eficiente, Stomatologia a evoluat și ea simțitor. Am introdus în practica medicală zilnică 𝗖𝗼𝗻𝗰𝗲𝗽𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗦𝘁𝗼𝗺𝗮𝘁𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗲 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗴𝗿𝗮𝗹 𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁𝗮! DE CE ? ▪️oferă o precizie de neegalat; ▪️crește până la 100% rata de succes a tratamentului; ▪️exclude eroarea umană; ▪️reduce numărul de vizite și deci timpul petrecut în cabinetul stomatologic ▪️ne ajută să ne menținem la un Standard de lucru ridicat; ▪️ne dă posibilitatea de a oferi servicii PREMIUM. Tehnologii digitale disponibile la DAVINCI dental clinic: Scanarea / amprentarea intra-orala digitală; Implantologie digitală ghidată cu ajutorul ghidurilor chirugicale; Tehnologia CAD-CAM; Digital Smile Design® Future Dental Studio; Centru integrat de radiologie digitală; Camera intra-orală WIFI DENTAL ENDOSCOPE; Lupe dentare de magnificație;

blog.read-more

Malocluziunea dentara

𝗭𝗮̂𝗺𝗯𝗲𝘁𝘂𝗹 𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗳𝗶𝗲 𝗶̂𝗻𝘁𝗼𝘁𝗱𝗲𝗮𝘂𝗻𝗮 𝘂𝗻 𝗺𝗼𝘁𝗶𝘃 𝗱𝗲 𝗯𝘂𝗰𝘂𝗿𝗶𝗲 𝘀̦𝗶 𝗻𝘂 𝘂𝗻𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗲𝘀. Oamenii cu un zâmbet frumos sunt mai fericiți, au încredere în sine, iar performanțele pe plan profesional sunt mult mai numeroase. Însă nu toți suntem înzestrați cu un zâmbet Hollywoodian. Din acest motiv, mai mult de 40% din rândul adulților apelează la medicul ortodont pentru corectarea poziției dinților cu ajutorul aparatelor ortodontice. 𝐂𝐞 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐢𝐧𝐭𝐚̆ 𝐦𝐚𝐥𝐨𝐜𝐥𝐮𝐳𝐢𝐚 𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐚̆? ▪️Malocluzia dentară sau altfel spus “mușcătura greșită” se manifestă prin alinierea ( poziționarea) incorectă a dintilor și nu realizează o mușcatură potrivită între arcada inferioară și cea superioară. Ideal ar fi ca dinții să se potrivească astfel încât mușcătura să fie fără spații și fără înghesuirea acestora.

blog.read-more

Igienizarea profesionala - standardul de aur al sanatatii dentare/ DAVINCI dental clinic

Igiena orala corecta este extrem de importanta atat pentru sanatatea orala, cat si pentru sanatatea generala. Lipsa igienei dentare sau o igiena orala defectuoasa determina afectiuni dentare, cum ar fi cariile dentare sau boala parodontala (parodontita, popular parodontoza), afectiuni ce conduc la pierderea dintilor si atrofia oaselor maxilare. Medicii stomatologi de la DAVINCI dental clinic atentioneaza ca: Igiena dentara proasta și afectiunile stomatologice au un impact negativ asupra dezvoltarii anumitor afectiuni generale ( cardio-vasculare, digestive, renale, respiratorii, metabolice, diabet, neurologice, etc). In cazul femeilor insarcinate, problemele dentare sunt asociate si cu risc de nastere prematura sau greutate scazuta a fatului la nastere.

blog.read-more

Coroane Dentare - echilibru perfect intre Timp, Calitate și Pret /DAVINCI dental clinic

Dacă zâmbetul tău nu arată așa cum ți-ai dori și necesită o reabilitare, însă anumiți dinți au suportat nenumarate tratmente dentare: tratamente de canal ( popular "dinte fara nerv"), plombe masive, sau prezinta carii sau fracturi, cea mai bună modalitate de a te bucura de o dantură sănătoasă si estetica, este tratamentul cu coroane dentare.

blog.read-more
Programeaza-te acum!

Cu NOI vei ECONOMISI Timp, Nervi si Bani!
Nu a fost complectat corect cimpurile . Te rog revizeaza
Thank You ! Your email has been delivered.